Service & Reperationer

Vi ger support till företag, fastighetsägare och alla andra som har våra produkter. DU får förklaringar på felorsaker, förmedling till rätt kontakter, samt avhjälpande av fel på telefon eller e-post. Fastighetsägare, som ingår i Göteborgs första region har fri support, vilket innebär att en fastighetsägare kan ringa om sina befintliga tvättprodukter, vitvaror för att få teknisk information. Vi hjälper till med allt om fastighetsägaren så önskar(detta gäller köpta produkter av oss eller befintliga).

Tillbehör och Reservdelar

Vi levererar alla tillbehör. Luddlådor, rostfria med sil. Stativ, rostfria för golv samt stativ för större maskiner. Doseringsutrustning för disk och tvätt, kommersiella produkter. Disk och torkmedelsdunkar. Vi har också reservdelar till alla maskiner. Vi har även begagnade reservdelar.

Underhåll- förebyggande service

Vi förlänger drifttiden för dina produkter. Med vårt underhållsprogram förlänger vi drift upp till ytterligare 10 år. DU sparar egna resurser och miljön.

Installation och serviceutförande

Vi själva utför installationer och service över områden upptill Stockholm,Göteborg,och ner till Malmö själva. Utöver detta har vi ett nätverk av servicekolleger runt om i landet, som hjälper oss att utföra våra installationer och vår service för att minska stopptiden.

Kontakta oss

Fyll i alla obligatoriska fält.